Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Fujitsu Siemens og Toshiba computer, Fujitsu Siemens og Toshiba PC og Fujitsu Siemens og Toshiba desktop.

Brukte fujitsu siemens & Toshiba pc´er hos Refurb.no er ikke å forveksle med manglende kvalitet eller lav yteevne; i stedet er vårt sortiment av brukte pc´er garanti for stor funksjonalitet, kapasitet og yteevne, som gjør at en billig pc fra Refurb.no er løsningen, når en kvalitetscomputer til en fordelaktig pris står øverst på ønskelisten. Vi er med andre ord, synonym med et spennende utvalg av brukte pc´er fra Apple, Dell, HP og mange andre.

Billig Fujitsu Siemens og Toshiba computer, billig Fujitsu Siemens og Toshiba stasjonær pc og billig Fujitsu Siemens og Toshiba desktop - Finn dem brukt her på refurb.no.

Prisene på brukte pc´er er blant de beste i Danmark, da vi tilbyr prisgaranti på brukte pc-er – god service og hurtig levering er også en selvfølge. Videre er alle forbrukerkjøp dekket av 14 dagers full returrett og 5 års reklamasjonsrett, hvor B2B-handlere er dekket av seks måneders garanti, mens vi også tilbyr en garantiordning, som løper i opp til 5 år, og er din sikring mot varende nedbrudd.

Du finner hos Refurb et stort utvalg av brukte, refurbished og billige stasjonære.

Hvis du leter etter Lenovo Thinkpad bærbare computere kan vi naturligvis også hjelpe. Se her: Lenovo thinkpad bærbar computer

Gjør en innsats for miljøet

Når du investerer i brukte pc-er hos Refurb.no, gjør du også en kjempe innsats for miljøet ved å gjenbruke elektronisk utstyr, som har mange gode år igjen. Vi kjøper opp brukte pc-er fra leasingselskaber og bedrifter som har gått konkurs i hele Europa, og våre teknikere utfører service på dem, før de settes ut for salg – derfor er de alltid klar til bruk, når de leveres. Finn en brukt pc her.

For bedrifter, som kjøper brukte pc-er hos oss, har vi også designet et ´Grønt Stempel´, som skal vise omverdenen, at bedriften gjør en ekstra innsats for miljøet. Det gjør det mer attraktivt å investere i brukte pc-er, og du finner vårt produktsortiment her.

Vi sitter klar til å anbefale deg den helt riktige Fujitsu Siemens og Toshiba computer eller pc og vil veldig gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha.