Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Apple Macbook laptop

Apple Bærbar - Macbooks og Macbook Pro

En billig Apple Macbook laptop fra en av de største produsentene i verden, Apple maskiner kan noe med design og yteevne, som andre produsenter ikke kan, så hvis du liker et stilig design og god yteevne, så er en Apple Macbook eller en Macbook pro det helt riktige valget for deg. Hos Refurb kan du få en Mac, som ligger langt under markedsprisen, da vi som de eneste i Danmark selger Macbooks brukt under ordnede forhold. God kvalitet og fantastisk pris går hånd i hånd ved kjøp av en billig brukt Apple bærbar.

Billig Mac bærbar, billig Macbook laptop og brukt MacBook pro notebook - finn det på hjemmesiden. Vi har alltid et stort utvalg av refurbished og brukte Apple bærbare macs.
Finn også brukte iPad's fra Apple i vårt sortiment.

De beste priser, den beste service og 1 års garanti

Med en brukt og billig Apple Macbook Pro laptop fra Refurb.no gjør du ikke et bomkjøp, og vi gir deg attraktive priser, samt god service. Refurb er partner med både Lenovo, IBM, Dell og Microsoft og utfører seriøst og profesjonelt arbeid for alle slags kunder.

Du finner alle våre billige bærbare laptops her, og leter du etter andre spesifikke brands enn Apple, så kan du klikke her:
Lenovo Thinkpads
Dell Bærbare
HP bærbare

Refurb gjør vi en viktig innsats for å hjelpe miljøet og du kan hjelpe oss med å gjøre en forskjell ved å kjøpe din computer her på Refurb.dk.

Vår salgsavdeling er klar til å hjelpe deg frem til det riktige kjøp for deg mht. din nye bærbare Apple Macbook computer og vi svarer gjerne på dine spørsmål så nøl ikke.