Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Bærbar computer med docking-stasjon

Se vårt store utvalg av kjøreklare kontorpakker, som alle selges med 5 års reklamasjonsrett og 14 dagers fornøydhetsgaranti. Det er mulighet for at få opgradert nærmest alle bærbare computere med flere ram, større harddisk, office produkter, antivirusprogrammer mm.

Alle våre PC-er har vært under en kjærlig hånd fra våre teknikere, de er derfor helt klar til bruk. Kontakt oss på mail@refurb.no hvis du er i tvil om hvilken kontorpakke som passer best til deg og dine behov.

Stort utvalg av kjøreklare kontorpakker

En billig bærbar PC er et hit hos kontorer og bedrifter i Danmark, og spesielt i krisetider er det viktig å få stor verdi for hver krone – og det gjør du hos Refurb.no. Vi vet også hvor viktig det er at stor kvalitet alltid kan fås til lavpris, og derfor har vi samlet et stort utvalg av brukte computere, som er den ideelle løsningen, når du er på utkikk etter en ny billig bærbar pc til kontoret.

Produktutvalget byr, med andre ord, på kvalitetscomputere fra førende produsenter som f.eks. Apple, Lenovo, HP, IBM, Dell og mange andre – kvalitet har vi massevis av, og det komplimenteres på beste vis av våre fordelaktige priser på en billig bærbar PC. Refurb.no er din garanti for stor kundeservice og hurtig levering, så en ny, billig bærbar pc alltid er hurtig fremme og klar til bruk.

En fordelaktig garanti

Å kjøpe en billig bærbar PC, som har vært brukt, er ikke forbundet med noen for risiko, da du har 14 dagers full returrett, og 5 års reklamasjonsrett – vi er en e-merket forhandler, som gjør ethvert kjøp til en fantastisk opplevelse. Vårt utvalg av brukte computere har vært under god behandling hos våre teknikere, hvorfor de er helt klar til bruk: finn en billig bærbar PC her.

Du kan ofte få tilført en billig bærbar PC flere RAM, Microsoft Office, et nytt antivirusprogram, større harddisk eller et nyt styresystem – mulighetene er mange hos Refurb.no. Har vi fanget din interesse? Finn en billig brukt bærbar PC her.