Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Vi har også et utvalg dedikert til deg som er glad i å spille på pc-en – gjør et godt kjøp med en billig computer til spill. Vi har et stort utvalg av refurbished og brukte bærbare spillcomputere fra de største produsentene som f.eks. IBM,, Lenovo, HP Compaq og Dell bærbare.

Billig PC-er til spill.

Fremragende kvalitet, god service og hurtig levering er bare noen av de verdiene, som symboliserer en god online forhandler av IT-utstyr, hvor du alltid kan finne en billig pc til spillbruk. Samme verdier kjennetegner også Refurb.no, og vi har samlet et imponerende sortiment av billige stasjonære computere, hvor vi alltid gir garanti for en billig og brukt stasjonær av fremragende kvalitet.

Vi leverer den hurtig, så du skal ikke vente flere uker på å komme din spilleglede i møte – en billig pc fra Refurb.no er alltid synonym med en god investering til spill-elskere. Vi kjøper computere og laptops fra firmaer, konkursbo og leasingselskaper i store deler av EU, og vi videreselger kun pc-er, som er i god stand – alle innkjøpte produkter er også på service hos våre teknikere. Dermed får du en billig pc, som fungerer som ny.

Refurb har et stort utvalg av billige, refurbished og brukte spillcomputere.

Refurb.no er e-merket

Refurb.no byr alltid på stor kvalitet og god service, men som en garanti for våre kunder er vi også e-merket, og vi gjør alt i vår makt for å gøre et kjøp hos Refurb.no til en fantastisk kjøpsopplevelse – e-merket er et kvalitetsstempel, og det gjør oss til en attraktiv forhandler, når du er på utkikk etter en billig pc. Du kan se vårt store utvalg av billige computere her: billig pc.

Vi har et stort utvalg av refurbished og brukte bærbare spillcomputere fra de største produsentene som f.eks. IBM bærbare, Lenovo bærbare, Hp Compaq og Dell bærbare.

En billig pc fra brands som Lenovo, Dell, HP, Apple og IBM er det rette valg for både private og bedrifter, som ønsker kvalitet til lavpris – og finner du den på Refurb.no, går du aldri på kompromiss med god service og hurtig levering. Finn en billig pc her.

Vi sitter klar til å gi deg rådgivning, så du kan finne den helt riktige spillcomputer eller pc og hjelper gjerne med alle de spørsmål du måtte ha.