Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK

Gjenbruk som konsept

Gjenbrukte IT-varer er en fellesbetegnelse for brukt IT, som blir renovert og oppgradert med det nyeste software.

Konseptet er enkelt, åpent og fordelene er mange. Helt enkelt så får du en kvalitets bærbar eller stasjonær computer fra de mest anerkjente produsentene, til en mye lavere pris enn hva du ellers skulle bruke på å kjøpe en tilsvarende ny. Faktisk kan du oftest spare 50% på en computer, som kun har vært i bruk i 2-3 år.

At du i tillegg er med på å redusere det miljømessige fotavtrykket er jo en gevinst for oss alle!

Gjenbrukt IT er både en økonomisk og miljømessig gevinst. 80% av all den energien en computer bruker i sin levetid brukes under produksjon. Ved å kjøpe gjenbrukt IT hos Refurb får du høy kvalitet til en lavere pris og garanti som ved kjøp av en ny, samtidig som at du gjør noe godt for miljøet.

Hvordan kan det la seg gjøre?

Refurb kjører IT direkte fra bedrifter og institusjoner fra hele Europa. Når en virksomhet har avskrevet computeren, ofte dyre kvalitets produkter over en periode på 2-3 år, så er den reelt sett ikke mer verd for bedriften, hvor noen bedrifter kaster utstyret til fordel for noe annet.

Mange brukte computere, skjermer og bærbare PC-er ender alt for ofte - og alt for hurtig – med å bli kastet. Det synes vi er synd! Selv om kontorets bærbare computere er blitt avskrevet i bedriftenes regnskap og derfor skiftes ut, så kan andre absolutt få gleden av dem i flere år frem i tid.

Er det ikke risikabelt å kjøpe brukt?

Når du handler hos oss, får du alltid 5 års reklamasjon og 14 dagers full returrett. Det er din forsikring for å få den samme opplevelsen som fra andre kjøp.

Refurb har et moderne og profesjonelt setup for datasletting. Med andre ord, så er all data fra tidligere brukere slettet – med garanti.

Vi er dessuten “Microsoft Authorized Refurbisher”, som én av bare to bedrifter i Danmark. For deg betyr det, at du handler med en bedrift som alltid lever opp til Microsofts krav og regler hva angår “refurbishment” og lisensiering av gjenbrukt IT-utstyr.

Utviklingen innenfor IT skjer fortsatt i samme hurtige tempo, men overstiger faktisk de fleste behov i høy grad. Systemkravene til Microsofts nyeste Office-program dekkes av computere som er helt opp til 7-8 år gamle.

For å sikre åpenhet omkring varens tilstand og utseende, anvender Refurb et graderingssystem fra A+ til C. A+ er best og vurderes ut fra en rekke kriterier, som f.eks. kosmetisk stand, performance, batterikapasitet, m.m.

Varens stand

Nye, brukte og refurbished varer selges på samme vilkår som kjøpsloven. Det betyr at du alltid har 14 dagers returrett, 12 måneders garanti og 5 års reklamasjonsrett. Det kan være estetisk forskjell på våre produkter. Derfor gir vi samtlige produkter en betegnelse for standen, så du vet hva du kan forvente av den varen du kjøper. Betegnelsen kan man se under beskrivelsen på hvert enkelt produkt.

Se følgende oversikt over hva som ligger bak betegnelse: Alle våre varer selges som fungerende og funksjonelle, dvs. at det ikke er forekommet defekter som påvirker bruken av utstyret.

Grade N

Varen er helt ny og i forseglet emballasje.

Grade R

En Refurbished vare fremstår 100% som ny, men den kan tidligere ha vært hos en kunde. Varen har vært tilbake hos produsenten, er blitt gjennomtestet og har fått skiftet alle deler som kan bære preg av bruk.

Grade A+

Grade A+ varer er i veldig bra stand. Det er en brukt vare, men som er nesten som ny. Kun minimale bruksspor aksepteres her. Vi garanterer min. 75% batterikapasitet.

Grade A

Grade A-varer er i meget god stand. Mindre riper og/eller småskrammer kan forekomme.
Refurb garanterer min. 75% batterikapasitet på Grade A produkter

Grade B

Grade B-maskiner er brukt, men i rimelig stand. Her må man akseptere alminnelige bruksspor, slik som riper eller skrammer .
Refurb garanterer min. 50% batterikapasitet på Grade B-produkter.

Grade C

Grade C-maskiner er i mindre god stand. Her må man akseptere tydelige bruksspor som riper, skrammer og manglende plastikk.
Refurb garanterer 10% batterikapasitet.

Ønsker du flere detaljer om de forskjellige graderingene, kan du hente et skjema med mer informasjon her:

Hent detaljert gradering