Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

HP bærbare

HP bærbar til halv pris (lett brukt)

Billige HP bærbare er ikke alltid lett å få tak i! Men vil du gjerne kombinere fordelaktige priser med høy kvalitet, hurtig levering og en fremragende service, er Refurb.no stedet. Produktutvalget er stort, og du finner laptops fra førende produsenter som f.eks. HP – du forlater aldri Refurb.no uten et smil om munnen - det garanterer vi.

Billig HP / Compaq bærbar, billig HP / Compaq laptop, brukt HP / Compaq bærbar og billig HP / Compaq notebook - finn det her på refurb.no.

Med en HP bærbar får du kvalitet i verdensklasse

HP er kjent over hele verden for å levere utmerket kvalitet. De er ganske enkelt et av de aller største computer brands. Når du kjøper en gjenbrukt HP bærbar hos oss sørger vi for at du får service med på kjøpet. Vi er autoriserte HP partnere, og vi har 10 års erfaring med deres utstyr, og kan lynhurtig guide deg og hjelpe deg uansett hva problemet er. Vi yter full service og garanti, og du kan også velge å utvide denne. Som utgangspunkt er reklamasjonsretten 5 år.

Vi har samlet et team av dyktige teknikere, så vi tilbyr oppgradering og tilpasning av alle laptops til dine preferanser, uansett om du gjerne vil ha flere RAM, tilføyd et annet styresystem eller installert Microsoft Office etc. Alle maskiner leveres som utgangspunkt med Windows 7. Vårt utvalg av HP laptops er blant markedets beste, og fordelaktige priser og stor kvalitet er et must.

Du får full garanti og returrett med i prisen – akkurat som når du kjøper en ny HP bærbar

Compaq bærbar - Lett brukt, men fungerer som ny

Compaq er også en av de sterke brands innenfor bærbare, og vi har alltid et utvalg av bærbare Compaq modeller i sortimentet. Her på siden finner du det aktuelle utvalget, og er du på utkikk etter en maskin med spesielle spesifikasjoner – f.eks. flere ram eller et annet styresystem - så kan vi også gjøre dette for deg for et lite ekstra tillegg. Vi leverer alltid Compaq computere med Windows 7 pre-installert og helt klar til bruk, og som sagt skal du bare si det til oss hvis du ønsker det annerledes.

Vi sitter klar til å anbefale deg den helt riktige bærbare HP / Compaq  computer og vil veldig gjerne svare på alle spørsmål du måtte ha..

Leter du etter andre brands kan du se alle våre billige laptops her. Du kan også kjøpe 80 / 250 GB eksterne harddisker her.