Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Hp bærbar

HP stasjonær computer eller HP bærbar computer

Brukte HP computere er din vei til en kvalitetscomputer til en fordelaktig pris, og på Refurb.no skal du ikke investere store deler av din månedslønn for å ha råd til en computer med stor yteevne. Refurb.no er, med andre ord, en av Danmarks førende forhandlere av brukte computere, og vi er din garanti for gode priser, stor kvalitet og hurtig levering – god service er alltid en garanti hos Refurb.no.

Billig HP / Compaq computer, billig HP / Compaq stasjonær PC og billig HP / Compaq desktop - finn dem brukt her på refurb.no.

Prisnivået er blant de beste i landet, og du har ikke problemer med å finne brukte computere hos oss, som matcher dine ønsker og behov på beste vis – og skulle det likevel skje, at computeren mangler den siste nye feature, er vårt team av teknikere alltid klar med en oppgradering, som løser problemet. Vårt utvalg av brukte computere er også garanti for pc-er fra noen av bransjens førende produsenter.

De bærbare computerne fra HP og Compaq finner du på denne siden: HP bærbar. Er du på utkikk etter en billig stasjonær? Se vårt utvalg av billige stasjonære computere som egner seg til bl.a gameren.

Samme service og garanti

Refurb.no er også en e-merket forhandler av IT-utstyr, der vårt sortiment av brukte computere er underlagt samme gode garanti og reklamasjonsrett som ved andre kjøp– vårt store fokus på kvalitet og service betyr dog, at de færreste angrer et kjøp av brukte computere hos Refurb.no. Har vi fanget din interesse, kan du se vårt sortiment av computere her.

Skulle du spørre deg selv, hvordan vi kan selge brukte computere i fremragende stand til så fordelaktige priser, er svaret ganske enkelt: vi kjøper opp brukte computere fra bedrifter som har gått konkurs og leasingselskaper over hele Europa, som vi deretter tar inn på service og selger videre – uten å skru prisene i været. Finn en ny computer her.

Vi sitter klar til å anbefale deg den helt riktige HP computer eller pc og vil veldig gjerne svare på alle de spørsmål du måtte ha.