Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK

Hvem er Refurb

Refurb er en voksende bedrift som handler med gjenbrukt IT ut fra en tanke om å skape en bæredyktig bedrift, basert på gjenbruksøkonomi. Hver gang vi selger en PC er vi glad for at miljøet er blitt “spart for” for en masse elektronikkskrot, og at enda en bedrift, en skole eller en privat forbruker har skaffet seg en gjenbrukt kvalitetscomputer til en meget fordelaktig pris sammenlignet med hva de måtte ha gitt for en ny. Det er da en god historie!

Refurb er et profesjonelt “refurbishment center” med ekspertkunnskap innenfor datasletting, datadeployment og IT hardware.

Fakta om Refurb

  • Refurb kjøper og selger gjenbrukte computere, tablets og smartphones via hjemmesiden www.refurb.no .
  • Refurbs misjon er å bygge en solid og bæredyktig bedrift og samtidig gjøre noe godt for miljøet gjennom gjenbruk.
  • Refurb selger både til bedrift, offentlige institusjoner og til det private. Men kjøper utelukkende utstyr fra bedrifter og det offentlige.
  • Refurb er etablert i 2008.
  • Refurb ansatte den første fulltidsmedarbeider i høsten 2009.
  • Bedriften er vokst fra én ansatt i 2009 til 30 ansatte i 2016.
  • Refurb har siden 2008 hatt positiv vekst i omsetting og besøkstall (Se grafer)
  • Refurb har administrasjon- og produksjonsanlegg i en knapp 3000 kvm. energiklasse A2-bygning i Hornslet litt utenfor Århus.
  • Sommeren 2015 kjøpte ekteparet Torben og Mette Høi Davidsen 25% av virksomheten
  • Eieren består i dag av Ulrik H. Andersen, Martin B. Mikkelsen, Peter J. Hove, Torben og Mette Høi Davidsen.

Pressemateriale

Er du journalist og har interesse i å høre mer om Refurb? Så er du velkommen til å kontakte vår presseansvarlige Peter Hove.

Kontaktopplysninger:

Salgs- og Markedsføringssjef
Peter Hove
Telefon: 3841 3693
Mail: pho@refurb.dk

Her kan du hente bilde til fri benyttelse, bare oppgi Refurb A/S som kilde.

Refurbs logo

Datasletning

Datasletning

Produktion

Produktion

Produktion

Produktion

Refurbs ejere

Lager

Martin Bjørn Mikkelsen, forretningschef

Peter Hove, Salg og Marketingschef

Peter Hove, Salg og Marketingschef

Refurbs stiftere

Ulrik Hjul Andersen, direktør

Ulrik Hjul Andersen, direktør

Datasletning

Modtagelse

Produktion

Hvem er Refurb

Refurb ble etablert i en kjeller i Århus av 3 skolekamerater. Refurb er en videreutvikling av 2.HandIT som Ulrik Hjul Andersen stiftet et par år før. De første årene etter stiftelsen av Refurb A/S i 2008, var kjøp og salg av gjenbrukt IT kun én av flere forretningsområder. Det primære fokuset var i denne perioden utvikling av software. Salg av brukt elektronikk foregikk på det tidspunktet utelukkende via online auksjoner og kun til private.

I 2010 ble det besluttet at Refurb skulle fokusere på value recovery av brukt IT-utstyr. Siden 2010 har det derfor vært fullt fokus på kjerneytelsene omkring gjenbruk av IT til private og bedrifter via e-handel. Det har senere utviklet seg til at Refurb tilbyr løsninger via flere kanaler. I dag selger vi via vår egen hjemmeside til både forbrukere og næringslivet. Har salg via distributører og samarbeidspartnere, samt salg til en rekke land i Europa via brokage og salg av større partier.

Refurb er dessuten rådgivere for næringslivet og tilbyr både oppkjøp, datasletting, reinstallasjon av software og salg av IT-løsninger. Refurb fungerer altså i dag som innkjøper av IT, datasletting-senter, distributør, broker, deployment-senter for Microsoft software og rådgiver for næringslivet omkring totalløsninger innenfor IT hardware. Vi er i stadig utvikling og er fornøyd med at alt går bra i bransjen.

Fra å være et kjellerprosjekt i 2008, er Refurb nå vokst til å være et effektivt og moderne klargjørings- og produksjonssenter. Vi er fortsatt en ung bedrift, men likevel en ytterst erfaren virksomhet innenfor håndtering og renovering av IT.