Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Filtrer søkning

Finn billige tablets fra Apple, Sony og Samsung. Våre gode priser er et resultat av, at vi kjøper brukte tablets fra bedrifter over hele verden – vi kjøper opp bare de tablets som enten ikke har vært i bruk, eller som har vært i bruk i veldig kort tid og tilbyr naturligvis 5 års reklamasjonsrett, 14 dagers tilfredshetsgaranti.

Apple iPad, Sony og Samsung tablets med Android


En billig Apple Ipad er svaret, når du trenger en ny tablet, og lommeboken ikke tillater den nyeste versjonen. På Refurb.no tilbyr vi attraktive priser på brukte tablets, herunder Apple/Mac og diverse Android tablets, samtidig med at vi også har garanti for en billig bærbar i fremragende kvalitet.

Billig Apple Ipad Retina, billig Apple tablet, brukt Ipad 2, billig Android tablet, Nexus 10, brugt Samsung Galaxy Tab 2 - finn det her på refurb.no.

Videre leverer vi stor service og god leveringssikkerhet, og vi arbeider med at våre kunder alltid skal være tilfredse. Derfor er vi e-merket, som forhandler, og vi forsøker alltid å forbedre våre kunders kjøpsopplevelse. Det å kjøpe en billig tablet skal være enkelt, billig og godt, og det er det hos oss.

Vi har et stort utvalg av refurbished og brukte Apple Ipads, samt et stort utvalg av diverse Android tablets. Så står du og mangler en billig brukt Nexus 10, en Amazon Kindle Fire, eller kanskje en godt brukt Sony Tablet S, så er Refurb stedet.

En billig, brukt tablet pc

Våre gode priser er et resultat av, at vi kjøper brukte tablet pc-er fra bedrifter over hele verden – vi kjøper kun de tablets som enten ikke har vært i bruk, eller som har vært i bruk i meget kort tid.

Mange foreldre kjøperbrukte iPads Da det er perfekt til barna eller bare som en surf-tablet, som kan ligge overalt i hjemmet. Hvis du liker Googles styresystem Android bedre, har vi også et bredt utvalg av alle de mest brukte og solgte modellene og variantene.

Våre selgere sitter klar til å gi deg gode råd, og vil veldig gjerne svare på alle de spørsmål du måtte ha.

Leter du etter en skarp, billig og stabil bærbar kan du klikke her: brukt bærbar computer.