Laster

laster...

0 Varer i handlekurven.
Forsendelse 0 ,-
Total 0,00 NOK
Windows 10 hos Refurb

Hos Refurb får du alltid Windows 10 med i kjøpet av en bærbar eller stasjonær computer. Vi er én av to lisenserte Microsoft refurbishere og installerer derfor alltid med det nyeste software. Så er den klar til bruk i det øyeblikket du mottar din nye gjenbrukte computer.

Autorisert Microsoft licens

Når du skal velge styresystem til din PC er det viktig at du benytter en autorisert lisens. Det er ikke tillatt å overdra lisenser, forhandle eller videreselge dem uten godkjennelse fra Microsoft. Refurb er én av bare to Microsoft Autoriserte Refurbisher i Danmark. Det betyr at Refurb har tillatelse til å selge og håndtere Microsoft lisenser og tilpasse softwaren til det enkelte produkt.

Det betyr at det produktet du mottar fra Refurb vil være oppdatert med blant annet de seneste drivere og er kompatibel med softwaren, slik at alt virker som det skal. Du får altså en sikkerhet for at din lisens er ekte, og samtidig en mer stabil og funksjonell løsning ved å velge Refurb.

Microsoft Authorized Refurbisher
Microsoft Partner Gold OEM

Windows 10

Windows 10 er det nyeste styresystemet fra Microsoft. Windows 10 er blitt utnevnt som den siste versjonen av Windows noensinne. Årsaken ligger i en radikalt endret måte å forstå styresystemet på. I motsetning til tidligere versjoner av Windows, så kommer det ikke nye versjoner, men i stedet løpende oppdateringer av Windows 10. Windows 10 minner i langt høyere grad om Windows 7 enn forgjengeren Windows 8. Blant annet er Startmenyen tilbake og stabiliteten i Windows 10 er på høyde med Windows 7.

Over tid vil Windows 7 bli utfaset som Windows XP ble for ikke så lenge siden. Allerede fra November 2016 stopper salget av Windows 7, men er fortsatt støttet med oppdateringer i en periode.

Windows 10

Windows 10 har fått lagt til en rekke nye funksjoner. Det er fortsatt ikke alle som støttes av alle produkter eller i alle land. F.eks. kan du logge på Windows 10 på flere forskjellige måter uten bruk av kode. Det krever dog at din hardware støtter det.

Les mer om funksjonene i Windows 10:

Funksjoner i Windows 10

Du er velkommen til å kontakte oss dersom du har spørsmål til ditt valg av styresystem.